3-2-1 Pasta

3-2-1 Böreğin Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 3 paket kabartma tozu
  • 4-4,5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz

Yukarıdaki için;

  • 1 su bardağı galeta unu

içi için;

  • Çedar peyniri

3-2-1 Pastanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Yağ, yoğurt ve kabartma tozunu güzelce karıştırın.
  2. Tuzunu atıp unu yavaş yavaş ekleyerek ele yapışmayan bir hamur yapın. Ve yarım saat dinlenmeye bırakın.
  3. Dinlenen hamurumuza dilediğinizi koyabilirsiniz, ben kaşar peyniri koydum.
  4. Hamuru yapıp galeta ununa bulayıp tepsiye dizdim.
  5. Önceden ısıtılmış 180°C fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirin ve böreğimizi soğumaya alın.

Böreğimiz hazır, deneyeceklere afiyet olsun şimdiden yumuşacık bir poğaça ❤️❤️❤️🤌🤌🤌🤌.

3-2-1 Fotoğraflı Pasta Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir