4 Kaşık Unlu Börek

4 Kaşık Unlu Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 küçük haşlanmış patates
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
  • 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir
  • 3 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek)
  • 4-5 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • tuz karabiber nane pul biber
  • Maydanoz

Yukarıdaki için:

  • yumurta sarısı
  • Çörek Otu veya Susam

4 Kaşık Un ile Böreğin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Haşlanmış patatesiniz kaldıysa bu tanımı deneyin.
  2. Haşlanıp soğuyan patateslerimizi geniş bir kapta ezelim, yumurta, peynir, un ve baharatları ekleyip hepsini ezelim ve güzelce karıştıralım.
  3. En son ince kıyılmış maydanozu ekleyin. yoğuralım.
  4. Rulolarımızı yağlı kağıt serili tepsimize dizelim.
  5. Üzerine yumurta sürün ve çörek otu veya susam serpin.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Fotoğraflı 4 Kaşık Unlu Börek Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir