Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram ciğer
  • 1 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Kimyon
  • Karabiber

Kızartmak;

  • sıvı yağ

Arnavut Ciğeri Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Un, kabartma tozu, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, kimyonu poşete koyup karıştırdım.
  2. İçine ciğerleri koyuyorum.
  3. Torbayı kapatıp karıştırdım.
  4. Süzgeçe alıp fazla ununu süzdüm.
  5. Kızgın yağda kızarttım.
  6. Ben patates kızartması, soğan salatası ve roka ile servis ettim.

Yiyenlere afiyet olsun 😋.

Not: hicran_kitchen instagram sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım, sayfama beklerim.

Fotoğraflı Arnavut Karaciğer Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir