Aynı Anda İki Renkli Muhallebi

Tek seferde iki renkli muhallebi tarifi için malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı margarin
  • 3 yemek kaşığı kakao (daha sonra eklenecek)

arasında bırakmak

  • Kıyılmış bisküviler, fiğ bisküvi, bebe bisküvisi veya petibör bisküvi

Tek Seferde İki Renkli Muhallebi Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Süt, şeker ve unumuzu uygun bir tencereye alıp katı bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişiriyoruz ardından vanilin ve margarini ekleyip karıştırıyoruz.
  2. Pudingi bırakacağımız kuplara alıyoruz ve alt kısmına beyaz muhallebimizi ekliyoruz, kalan yarısına yarısı tencerede kalacak şekilde kakao ekleyip çırpıyoruz.
  3. Beyaz pudinglerin üzerine robotta pişen bisküvileri diziyoruz ve ardından kakaolu pudingimizi tek tek kuplarımızın üzerine döküyoruz ve servise hazır hale getiriyoruz🥰.

Fotoğrafla Tek Seferde İki Renkli Muhallebi Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir