baharatlı patates

Baharatlı Patates Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 patates
  • 1 tatlı kaşığı tuz, kimyon, sarımsak tozu, tavuk baharatı, kırmızı toz biber
  • Yarım yemek kaşığı nişasta veya un
  • sıvı yağ

Baharatlı Patatesin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Patatesleri soyup çok ince olmayacak şekilde dilimleyin.
  2. Dilimlenmiş patatesleri tepsiye alın ve üzerine baharatları ekleyip yeteri kadar karıştırın.
  3. Ben tuz, kimyon, sarımsak tozu, tavuk göğsü, toz kırmızı biber kullandım ama siz sevdiğiniz başka baharatları da ekleyebilirsiniz.
  4. Sonra tepsiye koyuyorum. Üzerlerine sıvı yağ gezdirelim.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında patatesleri üzeri kızarana kadar pişirin.

Baharatlı Patates Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir