Barbunya Unu

Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo barbunya
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • Bu

Barbunya Küspesinin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle barbunyalar haşlanır ve süzülür.
  2. Soğan, tuz ve biber zeytinyağında kavrulur, salça ve toz biber ilave edilerek kavrulur ve su ilave edilir.
  3. Su kaynayınca kırmızı fasulye eklenir ve kısık ateşte pişmeye bırakılır. Afiyet olsun.

Kırmızı Barbunya Yemeği Fotoğraflı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir