Beyti kebabı

Beyti Kebabı İçin Malzemeler Tarifi

  • 2 adet yufka
  • 400 gram kıyma
  • 1 adet doğranmış soğan
  • 2 yemek kaşığı galeta unu veya galeta unu
  • Paprika kimyon karabiber tuz (İsteğe bağlı baharat)
  • Sıvı yağ (yufkaları ıslatmak için)

Yukarıdaki için

  • salça

Beyti Kebabı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk önce köfteleri hazırlayarak başlayalım. Kıyma ve diğer malzemeleri karıştırıp yoğuralım.
  2. Daha sonra uzun şekilde keselim.
  3. Ön pişirme işlemini tavada yapalım. Dilerseniz fırında da pişirebilirsiniz, yemeğimize lezzet katacaktır.
  4. Daha sonra yufkayı ikiye bölüp içini yağlayın ve köfteleri içine koyup sarın.
  5. 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
  6. Üzerine salçalı sosu gezdirip servis edelim. Afiyet olsun.

Beyti Kebap Fotoğraflı Anlatım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir