Bisküvi Manolya

Bisküvi Manolya Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı şeker
  • Bisküvi
  • Kakao

Yukarıdaki için;

  • Renkli şekerler ve fıstık
  • Hazır sos da kullanılabilir

Bisküvi Manolya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. 5 su bardağı sütü tencereye alın ardından şekeri ekleyin.
  2. Ardından un ve nişastayı ekleyin.
  3. Yumurta sarısını ekleyin, karıştırın ve kaynamaya bırakın.
  4. Daha sonra dinlenmeye bırakılır ve ortası karıştırılır.
  5. Bisküviler 4 e ayrılır ben sade bisküvi kullandım.
  6. Bisküviler kuplara dizilir ve krema eklenir.
  7. Üzerine bisküvileri çektirdim kırıntı olarak koydum o kadar güzel oldu.
  8. Üzerine sos yaptım. Ayırdığım kremaya kakao ekledim. Piştikten sonra 1 yemek kaşığı ekledim.
  9. Ben renkli şeker ve toz fıstıkla süsledim. Çok lezzetli oldu, yapanlara afiyet olsun.

Bisküvi Manolya Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir