Bonfile Fettucine

Bonfile Fettucine Tarifi için Malzemeler

  • 150 gram yağsız bonfile
  • 1 paket tagliatelle makarna
  • 200ml krema
  • Tuz
  • Karabiber
  • sıvı yağ

salata için

  • Kıvırcık
  • 1 salatalık
  • Soğan
  • 1 domates
  • sıvı yağ
  • nar ekşisi
  • Limon
  • Tuz
  • acı biber
  • nane

Bonfile Fettucine Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle etimizi julyen ince ince doğruyoruz.
  2. Sıvı yağ, biraz sade soda, karabiber ve tuzu karıştırıp önceden 3 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
  3. Daha sonra etimizi kavurmaya alıyoruz.
  4. O sırada makarnalarımızı haşlıyoruz. Makarnamı benden alıyorum.
  5. Kavrulan etimin üzerine kremayı döküp karıştırıyorum.
  6. Ardından haşlanan makarnamızı süzüp kremamıza ekleyip ocağı kapatıyoruz. Afiyet olsun.

Bonfile Fettucine Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir