Bu Milföy Hamurunu Deneyin

Bu Şekilde Milföy Hamurunu Deneyin Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet milföy hamuru
  • 2 küçük yeşil dolmalık biber
  • 2 domates
  • Sosis
  • zeytin
  • rendelenmiş kaşar

Sosu için;

  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • Kekik
  • Karabiber
  • 3 yemek kaşığı su

Milföy Hamuru Denemenin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle ortadan ikiye kestiğimiz milföy hamurunu yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim.
  2. Daha sonra hazırladığımız sosu bir fırça yardımı ile uygulayalım.
  3. Ardından üzerine ince doğranmış biber, zeytin, domates ve sucuğu serpelim.
  4. Önceden ısıtılmış 170°C fırında 15 dakika pişirelim.
  5. Süre sonunda milföy hamurunu çıkarın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
  6. Kapattığımız fırına geri verelim. Fırın sıcak olduğu için kaşar eriyecektir.

Şimdiden deneyenlere afiyet olsun. Not: Milföy hamurunu ikiye bölüp küçük bir oklava yardımıyla uzunlamasına yuvarladım, böylece 2 adet milföy yufkası elde ettim.)

Fotoğraflı Milföy Hamuru Denemenin Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir