Buharda pişmiş deniz ürünleri

Buğulanmış Yosun Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 çipura
  • 1 adet büyük boy patates
  • 1 orta boy soğan
  • 1 orta boy domates
  • 1 limon (önce 4 dilim, kalanı sos için)

sos malzemeleri

  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • Yarım limon suyu

Buğulanmış Çipura Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Malzemeler istenilen şekil ve büyüklükte doğranır.
  2. Tepsinin tabanına dizilir ve üzerine hazırlanan sostan bir miktar dökülür.
  3. En üste çipura yerleştirilir ve kalan sos ile uygun şekilde soslanır.
  4. Her çipuraya ince dilimlenmiş bir limon eklenir ve üzerine bir modül yerleştirilir.
  5. Pişirme kağıdına sarıp 200 derece fırında 30 dakika pişirin, kağıdı çıkarın ve 10 dakika üstü açık olarak pişirin.

Şimdiden iyi eğlenceler.

Fotoğraflı Buğulanmış Deniz Çayırı Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir