Buzlu Limonata Tanımı

Buzlu Limonata Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 limon
  • 0,5 su bardağı şeker (istenirse arttırılabilir)
  • 1 tutam limon tuzu
  • 1 litre su
  • buz

Buzlu Limonatanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle limonları güzelce yıkayalım. Daha sonra rendenin ince deliğinden limonların kabuklarını rendeleyin. Limonların beyaz kısımlarını asla rendelemeyin yoksa acı olur.
  2. Rendelenmiş limon kabuklarına şeker ve limon tuzunu ekleyin. 2-3 dakika boyunca ellerinizle düzgün bir şekilde ovalayın.
  3. Ardından limonların suyunu sıkın ve 1 litre su ekleyin. En az iki saat buzdolabında bekletin.
  4. Ardından limonatayı süzgeçten geçirin. Limonatayı buzlu bardağa dökün. Afiyet olsun!!!

Buzda Limonata açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir