Çektirme Makarna

Çekme-Brewing Makarna Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 5.6 adet sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı ketçap
  • 1 çay kaşığı domates sosu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • yarım paket krema
  • zeytin yağı
  • Sıcak su

Pulled-Brewing Makarnanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Domates salçası, sarımsak ve domates sosunu zeytinyağında soteleyin.
  2. Baharatları, tuzu ve kremayı ve ardından makarnayı ekliyoruz.
  3. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip kısık ateşte pişirin.
  4. Dilerseniz pişince maydanoz ekleyebilirsiniz.

Fotoğraflı Çektirme Makarna Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir