Çok Kolay Kandil Halkası

Çok Kolay Bir Kandil Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 1,5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 3-3,5 su bardağı un

Yukarıdaki için;

  • Yumurta sarısı
  • çörek otu

Çok Kolay Bir Kandil Ampulü Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Hamur için; Tereyağını karıştırma kabına alın. Yoğurt, yumurta, sirke, sıvı yağ, pudra şekeri ve tuzu ekleyerek karıştıralım ve kabartma tozu ve biraz un ekleyerek yoğurmaya başlayalım.
  2. Unu yavaş yavaş eklediğinizden emin olun. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde etmemiz gerekiyor. 3 veya 3,5 su bardağı unu azar azar ilave edip yoğuralım. Hamurumuzu yoğuralım.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizle uzun şeritler yapalım. İki ucunu birleştirerek simit şekli verelim.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürelim, çörek otu veya susamla süsleyip fırın tepsisine dizelim, kandil simitlerini önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15-20 dakika kadar pişirelim.
  5. Tarifimi deneyecek olanlara kolay gelsin arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum 🤍🤍🤍🥰.
  6. Tariflerimin detaylı görüntüsünü izleyin ve mükemmel sonuçlara ulaşın ✅👉🏻youtube (mango için kekik lamba halkasının tanımını bulabilirsiniz ve bulabilirsiniz)🌺 Beni Instagram’dan da takip edin. 👉🏻👉🏻mango için kekik.

Fotoğraflı Çok Kolay Mum Halkası Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir