çorak

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı bulgur köfte için
  • 1 soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 sap yeşil soğan
  • 5 yaprak marul
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Limon

Kısırlık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle köfteli bulgurumuzu uygun bir kapta bir su bardağı kaynamış su ile ıslatıp dinlenmeye bırakalım.
  2. Ardından yeşilliklerimizi yıkayıp ince ince doğrayalım ve bir kenarda bekletelim.
  3. Daha sonra başka bir tavaya sıvı yağı ekleyip ince ince doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından salça, biber salçası, nane, karabiberi ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Kavrulan salçalı karışım, dinlenen bulgurlara eklenir ve karıştırılır.
  5. Ardından limon sıktığımız yeşillikleri tuzla birlikte ekleyelim ve karıştıralım kısırımız hazır afiyet olsun 💐

Fotoğraflı İnfertilite Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir