Corn Tempura’un tanımı

Mısır Tempura Tarifi için Malzemeler

  • 1 büyük kutu konserve mısır
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı maden suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • acı biber

Mısır Tempurasının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Süzülmüş konserve mısırımıza unu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  2. Başka bir kapta yumurta, maden suyu, mısır unu, tuz ve dilediğiniz baharatları ekliyoruz.
  3. Mısır karışımı ile karıştırın. Yağı tavada kızdırıyoruz. Kızgın yağda kaşık yardımıyla kızartıyoruz.

Fotoğraflı Mısır Tempura Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir