Dilim köstebek turtası

Dilim Köstebek Turta Tarifi için Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • şöhret
  • 1 paket kakaolu puding
  • yarım litre süt
  • Muz

Dilim Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Kekimiz için; Yumurta ve şekeri karıştırma kabına alıp çırpın. İçine diğer malzemeleri de ekliyoruz. Unumuzu kontrollü bir şekilde ekleyip kek kıvamına getiriyoruz.
  2. Kare borcama döküyoruz. 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
  3. Sütlü pudingi pişirmeye başlıyoruz. Soğumaya bırakıyoruz.
  4. Kekimizin üst kısmından bir kat olacak şekilde kesip ayırıyoruz.
  5. Üzerine pudingimizi döküyoruz. Muzlarımızı dilimleyip ekliyoruz.
  6. Ayırdığımız kek parçalarını kırıntı haline getirip üzerine yerleştiriyoruz.

Afiyet olsun.

Köstebek Pasta Dilim Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir