Doğal Antioksidan Güvem Erik Suyu

Doğal Antidoksidan Güvem Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo kuru erik (çakal eriği)
  • 1 çubuk tarçın
  • 5 karanfil
  • 1 büyük kase toz şeker
  • 2 litre su

tel süzgeç

Temiz bir bez (ikinci kez boşaltmak için)

Doğal Antidoksidan Güvem Erik Suyu Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır

Sağlıklı ve doğal tanımların adresi kafeterya kanalında, bozkırda yetişen doğal bir antioksidanın suyu nasıl anlatılır. aynı zamanda hastalıklara karşı koruyucu olan bu meyveyi mutfağınızdan eksik etmeyin, detaylar videolu anlatımda var.

  1. Öncelikle buzluktan çıkardığımız haşlanmış eriğimizi geniş bir tencereye koyalım.
  2. 1 adet kabuk tarçın ve 5 adet karanfil ekleyelim.
  3. Üzerine 2 litre su ilave edip kaynamaya bırakın.
  4. Kaynayınca şekeri ilave edip 5 dakika daha kaynatıp süzme işlemine geçelim.
  5. İyice uyguladıktan sonra tarifimiz hazır, sıcak veya soğuk, afiyet olsun şifa olsun.

Doğal Antidoksidan Güvem Erik Suyu Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir