Doldurulmuş Tavuk Dürüm

Tavuk Dürüm Tarifi İçin Malzemeler

  • 400 gram tavuk göğsü
  • 1 soğan
  • 1 kırmızı biber
  • 1 yeşil biber
  • 1 sarı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tavuk baharatı
  • sıvı yağ
  • Lavaş ekmeği/tortilla ekmeği

istendiği gibi

  • Marul
  • Şeker mısır
  • mayonez
  • Ketçap
  • kızarmış soğan

Krem peynirin içine serpmek için

  • salatalık turşusu
  • Burger Peyniri

Tam Tavuk Vrap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tavukları ve biberleri jülyen şeklinde doğruyoruz.
  2. Soğanı ince ince doğrayın.
  3. Tavuk göğsünü derin bir tavada suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  4. Ardından yağı ekliyoruz.
  5. Tavuk göğsünün üzerine yemeklik doğradığımız soğanlarımızı ekleyip birlikte pişiriyoruz.
  6. Doğranmış biberleri ilave edip aynen pişiriyoruz.
  7. Tüm baharatlarımızı ve tuzu kıyma makinesinde karıştırıyoruz.
  8. Hazırladığımız lavaşların içine krem ​​peynir sürüyoruz.
  9. Tavuk göğsü, mısır ve marulu üst üste ekleyin.
  10. Mayonez, ketçap ve kızarmış soğanı ekleyip son olarak burger peynirini koyup lavaşı kenardan çevirerek katlıyoruz.
  11. Döküm tavaya çevirerek 5 dakika pişiriyoruz.

Tavuk Dolma Vrap Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir