Et Dolgulu Makarna Pratik Hızlı (Cannelloni)

Et Dolgulu Makarna İçin Malzemeler Pratik Hızlı (Cannelloni) Tarifi

  • 1 paket cannelloni
  • 300 gram kıyma
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı biber
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber ️
  • 2 çay kaşığı öğütülmüş kırmızı biber
  • 100 gram rendelenmiş peynir
  • 1 çay kaşığı kekik

Domates sosu için:

  • 400 gram küp doğranmış domates
  • 2 diş sarımsak
  • 2 soğan
  • 3 parça defne yaprağı
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Üst ve iç için

  • 200 ml sıvı krema
  • 400 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Et Dolgulu Makarnanın Pratik Hızlı (Cannelloni) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Domates sos için kuru soğanı yemeklik doğrayalım sıvı yağı ekleyip tencerede kavuralım salçayı baharatları ve suyu ekleyip pişirelim.
  2. Soğanı, sarımsağı soyun ve rende ile rendeleyin.
  3. Tüm baharatları kıyma ile birleştirin ve iyice yoğurun. 200 ml kremayı domates sosuyla birleştirin.
  4. Fırın tepsisinin her iki tarafına birer ölçek domates sosu ekleyin.
  5. Cannelloni’yi kıyma ile doldurup fırın tepsisine yerleştirelim.
  6. Üzerine tekrar domates sosunu dökelim ve peyniri ekleyelim.
  7. 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.

Kıymalı Makarna Pratik Hızlı (Cannelloni) Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir