Ev Yapımı Ekmek Kırıntıları (Bayat Ekmek Düşünün) Teşhir

Ev Yapımı Ekmek Kırıntıları İçin Malzemeler (Bayat Ekmeği İncele) Açıklama

  • Yeteri kadar bayat ekmek (Simit böreği kullanabilirsiniz)

Ev Yapımı Ekmek Kırıntılarının Tanımı (Bayat Ekmeği Yeniden Değerlendirin) Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Ekmeği dilimleyip fırın tepsisine dizin.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında.
  3. Kuruyana kadar bekleyin.
  4. Fazla kızarma, sadece kurut.
  5. Kuruyan ekmeği fırından alın.
  6. Soğuduktan sonra mutfak robotundan geçirin.
  7. İyice ezip başka bir kaba aktarın.
  8. Ekmek bitene kadar devam edin.
  9. Galeta unumuz hazır, dilediğinizi kullanabilirsiniz. Uzun süre saklamak isterseniz buzdolabında saklayabilirsiniz. Deneyenler için kolaydır.

Ev Yapımı Ekmek Kırıntıları (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir