Evde Ekmek Yapımı ( Bayılacaksınız )

Ev Ekmeği Yapımı İçin Malzemeler (Bunu Bayılacaksınız) Tarifi

  • kadar un
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 25 gram yaş maya
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı ılık su

Evde Ekmek Üretiminin Tanımı (Bunu Bayılacaksınız) Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak yaş mayayı ve ılık suyu karıştıralım.
  2. Yaş maya eriyince unu, tuzu ve suyu ekleyelim.
  3. Sonrasında güzelce yoğuralım, unutmayın ki ekmek hamurunun yeterince yoğrulması gerekiyor.
  4. Ardından ılık ortamda 30 dakika dinlendirin.
  5. Dinlendikten sonra hamurumuzu bezelere ayırıp beze haline getirelim ve tepsimize dizelim.
  6. 180 derecedeki fırınımızda 15 dakika pişirelim. iyi şanslar.

Evde Ekmek Yapımı (Beğeneceksiniz) Fotoğraflı Tanımlama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir