Evde Tavuk Şiş Lezzeti

Tavuk Şiş Home Restaurant Lezzeti İçin Malzemeler Açıklama

  • 650 gr tavuk göğsü

Denizcilik için;

  • 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağından az sıvı yağ
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Şişlere dizmek için;

  • karabiber
  • kiraz domates

Kızartmak;

  • yaklaşık 1 çay kaşığı sıvı yağ

Residence Tavuk Şiş Restoran Lezzeti Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak tavukları küp şeklinde doğrayıp derin bir kaba alıyoruz. Başka bir kapta marine için tüm malzemeleri karıştırıp tavukların üzerine döküp iyice karıştırıp üzerini kapatıp buzdolabında bir iki saat dinlendiriyoruz.
  2. Dinlenmiş tavukları ortasına biber ve domates olacak şekilde çok sıkı olmayacak şekilde şişlere diziyoruz ve tüm şişler hazır olunca pişirmeye başlıyoruz.
  3. Yağı geniş bir yapışmaz tavaya döküp ısıtıyoruz ve hazırladığımız şişleri tavaya yerleştiriyoruz. Şişleri ortasını çevirip her tarafları altın rengi olana kadar pişiriyoruz. Ben tavada servis etmek için biber ve domateste kızarttım. afiyet olsun🌹

Tavuk Şiş Ev Restaurant Lezzet Tarifi Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir