Fincan Tatlısı

Fincan Tatlısı İçin Malzemeler Tarifi

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1/2 (yarım) su bardağı un
  • 1/2 (yarım) su bardağı nişasta
  • 2,5 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Arası için:

  • 1 paket krem ​​şanti
  • 1 su bardağından biraz eksik süt

Dekore etmek:

  • Hindistan cevizi
  • Bitter çikolata
  • Çam fıstığı

Cam Tatlının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Geniş bir tencereye vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri ekleyin ve koyulaşana kadar çırpın.
  2. Aygazın altını kapatıp vanilya ve tereyağımızı ekleyip karıştıralım.
  3. 6 bardak suyu önce su ile yıkayalım.
  4. Ardından hazırladığımız sıcak pudingleri paylaştıralım.
  5. En az 5 saat buzdolabında bekletelim. Bu arada krem ​​şantimizi süt ile çırpalım ve dolaba kaldıralım.
  6. Soğuyan pudingi şeritler halinde kesip 2 şeridin ortasına krem ​​şanti sürüp hindistan cevizine bulayalım.
  7. Bitter çikolatayı bir sos tenceresinde bir miktar süt ile eritip keklerimizin üzerine sürelim.
  8. Pastaları dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz, afiyet olsun ☺️.

Fotoğraflı Cam Tatlı Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir