Fındıklı Tarçınlı Ağız Açan Kurabiye

Fındıklı Tarçınlı Ağız Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı
  • 1 yumurta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağından iki parmak eksik fındık
  • 3,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin)

bulmak

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 dolu çay kaşığı tarçın

Fındıklı Tarçınlı Ağız Açıcı Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Un ve kabartma tozu hariç tüm malzemeler yoğurma kabına alınır, el ile karıştırılır ve kontrollü olarak un ve kabartma tozu ilave edilerek yoğurulur.
  2. Hamurdan misket büyüklüğünde modüller alınır yuvarlak şekiller verilir yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizilir tüm hamur birebir hazırlanır ve önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında kurabiyelerin altı hafif kızarana kadar pişirilir. .
  3. İlk sıcak kurabiyeler pudra şekerine eklenmiş tarçınlı karışıma bulanır ve başka bir tepsiye dizilir.
  4. Tüm çerezleri bulalım.
  5. Kalan pudra şekerini kurabiyelerin üzerine yayın, tamamen soğuması için 1 saat dinlendirin ve servis yapın. Deneyecek olanlara bol şans. ❤️.

Fındıklı Tarçınlı Ağızda Sürülen Kurabiye Açıklamalı Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir