Fırında Karnabahar Kızartma

Fırında Karnabahar Kızartması İçin Malzemeler Tarifi

  • yarım karnabahar
  • 2 yumurta
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 su bardağı galeta unu
  • Tuz, karabiber, karabiber

Fırında Karnabahar Kavrulmuş Tarifi Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak karnabaharı küçük parçalara ayırıp güzelce yıkayın.
  2. Yıkadığınız karnabaharı tencereye alıp üzerine su ekleyin. Karnabaharı yumuşayana kadar pişirin.
  3. Haşlanan karnabaharları önce una, yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
  4. 200 derecelik fırında altın rengi alana kadar pişirin. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Kızarmış Karnabahar Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir