Fırında Karnabahar Kızartması İçin Malzemeler Tarifi
- yarım karnabahar
- 2 yumurta
- 4 yemek kaşığı un
- 2 su bardağı galeta unu
- Tuz, karabiber, karabiber
Fırında Karnabahar Kavrulmuş Tarifi Nasıl Yapılır?
Not ekle Tarifi Yazdır
- İlk olarak karnabaharı küçük parçalara ayırıp güzelce yıkayın.
- Yıkadığınız karnabaharı tencereye alıp üzerine su ekleyin. Karnabaharı yumuşayana kadar pişirin.
- Haşlanan karnabaharları önce una, yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
- 200 derecelik fırında altın rengi alana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Fotoğraflı Kızarmış Karnabahar Tarifi