Fırında Palamut Tarifi İçin Malzemeler
- 2 meşe palamudu
- 3 büyük soğan
- 10 arpacık soğan
- Maydanoz
- 4 diş sarımsak
- Tuz
- sıvı yağ
Palamutun Fırında Tanımı Nasıl Yapılır?
Not ekle Tarifi Yazdır
- Balık mevsiminin vazgeçilmez lezzeti.
- Öncelikle balığı doğrayıp yıkayalım ve hafif tuzlayalım.
- Büyük boy soğanları ay şeklinde doğrayalım.
- Bir tavada sıvı yağ ile biraz kızartalım.
- Tepsiye dökerek yer hazırlayalım üzerine balıkları dizip üzerine arpacık soğanları ve küçük doğranmış sarımsak ve maydanozu yayalım.
- Arzuya göre domates ve biberle süsleyip fırına verin. Efsanevi bir lezzetin tadını çıkarın.
Fotoğraflı Fırında Palamut Tanımı