Fırında Palamut

Fırında Palamut Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 meşe palamudu
  • 3 büyük soğan
  • 10 arpacık soğan
  • Maydanoz
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • sıvı yağ

Palamutun Fırında Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Balık mevsiminin vazgeçilmez lezzeti.
  2. Öncelikle balığı doğrayıp yıkayalım ve hafif tuzlayalım.
  3. Büyük boy soğanları ay şeklinde doğrayalım.
  4. Bir tavada sıvı yağ ile biraz kızartalım.
  5. Tepsiye dökerek yer hazırlayalım üzerine balıkları dizip üzerine arpacık soğanları ve küçük doğranmış sarımsak ve maydanozu yayalım.
  6. Arzuya göre domates ve biberle süsleyip fırına verin. Efsanevi bir lezzetin tadını çıkarın.

Fotoğraflı Fırında Palamut Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir