Fırında Şiş Kebap

Fırında Şiş Kebap Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr kıyma
  • Tuz
  • 1-2 dal maydanoz
  • Karabiber
  • Sarımsak
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • Domates
  • Biber

Şiş

Fırında Şiş Kebabı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Uygun bir kaseye et, tuz, maydanoz, karabiber, sarımsak ve galeta ununu ekleyin.
  2. Daha sonra güzelce yoğurulur streç film ile kapatılır ve yarım saat dinlendirilir.
  3. Dinlenen eti buzdolabından alıp şişlere dizin.
  4. Daha sonra önceden ısıtılmış fırında 160-180 derecede pişirilir (Fırından fırına farklılık gösterdiği için kontrollü pişirelim).

Kebabımız servise hazır.

Fırın Şiş Kebap Fotoğraflı Anlatım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir