Fırında Tavuk Kanadı

Fırında Tavuk Kanadı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Tuz
  • sıvı yağ

Fırında Tavuk Kanadı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavuk kanatlarımızı limon ve tuz ile ovalım ve ardından su ile temiz bir şekilde yıkayalım.
  2. Daha sonra bulbiber, karabiber, kimyon, kekik, tuz ve sıvı yağı ekleyip eklediğimiz malzemeleri karıştıralım.
  3. Daha sonra yağlanmış fırın tepsisine dizelim.
  4. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirelim (umarım beğenirsiniz 💐).

Fırında Tavuk Kanadı Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir