Fırında Tavuk Kanadı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kilo tavuk kanadı
- Yarım çay kaşığı sıvı yağ
- 3-4 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı biber salçası
- 1’er tatlı kaşığı kırmızı biber, karabiber, kekik, toz kırmızı biber, kuru maydanoz
Fırında Tavuk Kanadı Nasıl Tanımlanır?
Not ekle Tarifi Yazdır
- Kanatları temizleyip keselim. İkiye böldüm ve ortasına bir iki çizik attım. Büyük bir borç alıp yukarıda saydıklarımı üst üste karıştırdım.
- Daha sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serdim, üzerine döktüm ve ayırdım.
- Ben 170 C de (45 dakika) yavaş pişmeye bıraktım, isterseniz 200 derecede 30 dakika olur. Ardından pilav ile servise hazırdır. afiyet olsun 😋
Fırında Tavuk Kanadı Fotoğraflı Açıklama