Fırında Tavuk Kanadı

Fırında Tavuk Kanadı Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kilo tavuk kanadı
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1’er tatlı kaşığı kırmızı biber, karabiber, kekik, toz kırmızı biber, kuru maydanoz

Fırında Tavuk Kanadı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Kanatları temizleyip keselim. İkiye böldüm ve ortasına bir iki çizik attım. Büyük bir borç alıp yukarıda saydıklarımı üst üste karıştırdım.
  2. Daha sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serdim, üzerine döktüm ve ayırdım.
  3. Ben 170 C de (45 dakika) yavaş pişmeye bıraktım, isterseniz 200 derecede 30 dakika olur. Ardından pilav ile servise hazırdır. afiyet olsun 😋

Fırında Tavuk Kanadı Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir