Güveç

Güveç Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kıyma
  • 1 soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 büyük patates
  • 4 yeşil biber
  • 1 kapya biber
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 bardak bezelye
  • 1 havuç
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 domates
  • 1 bardak su
  • Tuz, karabiber, kimyon, kırmızı biber, kekik

Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tüm sebzeleri küp şeklinde doğrayın ve bir kaseye alın.
  2. İçine kıymayı ekleyin.
  3. İçine tüm baharatları, salçayı, yağı ve suyu koyduktan sonra iyice karıştırın.
  4. Tüm kapları tencereye koyun ve kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirmeye devam edin.
  5. 1,5 saat sonra güveciniz hazır, afiyet olsun.

Fotoğraflı Güveç Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir