hamur böreği

Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • Bayat ekmek
  • 3 yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • 1 su bardağı peynir
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım demet maydanoz
  • Hamur Kabartma Tozu
  • Tuz

Yukarıdaki için;

  • çörek otu

Böreksiz Böreğin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle ekmekler hariç tüm malzemeleri geniş bir kaba alın ve güzelce karıştırın.
  2. Daha sonra üzerine ekmekleri ekleyin ve düzgün bir şekilde karıştırın.
  3. Ardından yağlanmış fırın tepsisine dizin.
  4. Fırına verin ve üzeri kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun 💗

Fotoğraflı Böreksiz Börek Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir