Haşlanmış yumurta

Haşlanmış Haşlama için Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı sirke

Haşlanmış Tavuğun Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tencereye suyu koyun tuzunu 1 yemek kaşığı sirkeyi koyup kaynatın yumurtayı suya kırın ve pişirin.
  2. 6 yemek kaşığı yoğurt, 2 diş sarımsak ve ezilmiş tuzu karıştırın.
  3. Pişen yumurtanın üzerine yoğurt dökülür.
  4. Tereyağı kızdırılıp üzerine kırmızı biber gezdirilir. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Kaçak Avcılık Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir