Hasta (Pekmezli Helva)

Hasta İçin Malzemeler (Pekmezli Helva) Tarifi

  • yarım bardak su
  • Yarım çay bardağından az sıvı yağ
  • 1 su bardağı üzüm pekmezi
  • 1 su bardağı un

Ill (Pekmezli Helva) Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır

İyi günler kahvaltıya efsane olan helvanın tanımıyla geldim.

  1. Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştıralım ve uygun şekilde karıştıralım.
  2. Daha sonra tavamızı ocağa alıp ısınana kadar harcımızı dökelim ve spatula yardımıyla karıştıralım.
  3. Düşük ısıda olana kadar devam edin.
  4. O zaman servis tabağına alıp servis edelim ben hep yaparım ev halkı zaten çok beğeniyor.

Hasta (Pekmezli Helva) Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir