havuç taratörü

Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

  • 5-6 havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • tuz kırmızı toz biber

Havuç Taratorunun Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Havuçları rendeleyelim.
  2. Bir tavada ezdiğimiz sarımsağı tereyağ ve sıvı yağ ile kavuralım.
  3. Havuçları ve tuzu ekleyip havuçlar yumuşayıncaya kadar kavurun.
  4. Yoğurt ve mayonez bir kapta karıştırılır ve soğutulmuş havuç ile karıştırılır.
  5. Servis tabağına alıp tereyağ ve toz biberde kızartıp üzerine dökelim. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Havuç Tarator Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir