Havuç ve Cevizli Meze

Havuçlu Cevizli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta boy havuç
  • 4 ceviz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım kutu konserve mısır
  • 6-7 adet salatalık turşusu
  • yarım çay kaşığı tuz
  • 1 kase yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak (sevmediğim için eklemedim)

Havuç ve Ceviz Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle havuçlarımızı soyalım.
  2. Ardından rendeleyip tavamıza alalım.
  3. Üzerine zeytinyağı gezdirip beş dakika kavurun.
  4. Daha sonra başka bir kaba diğer tüm malzemelerimizi koyalım ve havuçlarımız soğuyunca üzerine döküp hepsini güzelce karıştıralım.
  5. Daha sonra buzdolabında birkaç saat bekletelim.
  6. Ardından servis tabağımıza alalım ve deneyeceklere afiyet olsun 😌.

Fotoğraflı Havuç ve Cevizli Meze Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir