Havuçlu Kavrulmuş Kelem (Lahana) Turşusu

Kavrulmuş Havuç Kelem (Lahana) Turşusu İçin Malzemeler

  • 1 tabak karışık turşu,lahana ve havuç
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Arzuya göre 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1,5 su bardağı sıcak su
  • 3 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Havuçlu Kavrulmuş Kelem (Lahana) Turşu Tarifi Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Küp şeklinde doğradığımız soğanı tencereye alıp sıvı yağ ilave ederek kavuruyoruz.
  2. Kavrulan soğanların üzerine salçayı ekleyip küçük modüller halinde doğradığımız lahana ve havuç karışımı olan turşumuzu ekliyoruz.
  3. Bir kaç kez karıştırıp suyunu ilave edip kısık ateşte hafif yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirin.
  4. İsteğe göre soğuk veya sıcak olarak servis ediyoruz. Afiyet olsun.

Havuçlu Kavrulmuş Kelem (Lahana) Turşusu Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir