Havuçlu Tarator Salatası

Havuçlu Tarator Salatası Tarifi İçin Malzemeler

  • 5-6 adet orta boy havuç
  • 1 su bardağı ceviz
  • yoğurt
  • sıvı yağ

Havuçlu Tarator Salatasının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Havuçların uçlarını kesin ve robota alın (dilerseniz kabuklarını da soyabilirsiniz ben bu sefer havucu soymadım)
  2. Küçük parçalar halinde gelince az yağlı ve tuzlu bir tavaya alıp suyu bitene kadar kızartalım.
  3. Daha sonra cevizleri robottan geçirelim ve suyunu çeken havuç ile birlikte kavuralım ve ocağı kapatalım.
  4. Yoğurdu ayrı bir kapta çırpın.
  5. İlk sıcaklığı geçen karışımı yoğurdun üzerine döküp karıştıralım. Servise hazır.

Öneri: Dilerseniz üzerine yağ ve toz biber kızdırıp, renklendirerek servis edebilirsiniz. Bu sefer basit tutmayı seçtim.

Fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Deneyecek olanlara bol şans.

Havuçlu Tarator Salatası Fotoğraflı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir