Haydari

Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Yoğurdu açmak için su
  • 1-2 yemek kaşığı mayonez
  • Baharatlar (isteğe bağlı)
  • nane
  • acı biber
  • Kekik
  • 1-2 diş sarımsak

Yukarıdaki için;

  • zeytin yağı

Haydari Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. 5-6 yemek kaşığı süzme yoğurdu az su ile açalım.
  2. İçine 1-2 yemek kaşığı mayonez ekleyin.
  3. Kekik, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın.
  4. Sarımsağı rendeleyelim (sarımsağı kendinize göre çoğaltıp çoğaltabilirsiniz).
  5. Servis tabağına alalım.
  6. Üzerine nana ve zeytinyağı gezdirip servis edelim. Afiyet olsun ❤️❤️

Fotoğraflı Haydari Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir