Hindistan Cevizi Rendelenmiş Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Tarifi

  • Yarım paket eritilmiş tereyağı veya margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • kadar un

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tereyağı, sıvı yağ, yumurta, hindistan cevizi ve pudra şekerini elimizle iyice karıştırıyoruz.
  2. Unu kontrollü bir şekilde ekleyip en son kabartma tozunu ekliyoruz ve oldukça yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Hamuru ceviz büyüklüğünde koparıp şekil veriyoruz ve fırın tepsisine diziyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derecede üzeri hafif kızarana kadar pişirelim.
  5. İlk sıcaklığı çıkınca fırından çıkan kurabiyeleri derin bir kaseye döktüğümüz 1 su bardağı pudra şekerine bulayıp servis tabağına alalım. Afiyet olsun 😊😊😊.

Hindistan Cevizi Etli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir