İç Bakla

İç Bakla Tarifi İçin Malzemeler

  • 500-750 gram bakla
  • 1 orta boy soğan
  • 2-3 parça yeşil soğan
  • 1 kase domates sosu
  • 4-5 dal dereotu
  • Tuz
  • Bu
  • 2 kaşık zeytinyağı

İç Bakla Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak kuru soğanı ve yeşil soğanı ince ince doğrayıp zeytinyağında kavuruyoruz.
  2. Ardından baklaları ekleyip 2-3 kez karıştırdıktan sonra üzerine domates sosu ve tuzu ekliyorum.
  3. Ben düdüklü tencere de yaptım ve kapağını kapatıp yarım saat pişirdiğimde hazırdı.
  4. Piştikten sonra dereotu ekleyip karıştırdım. İşte bu😊.
  5. Normal bir tencerede yemek yapacaksanız 1 saatlik bir süre yeterli olacaktır. Deneyecek olanlara bol şans.

Fotoğraflı İç Bakla Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir