Ispanak Sufle; Her Gün Yiyeceğiniz Lezzet

Ispanak Sufle; Her Gün Yiyeceğiniz Lezzet Tanımı İçin Malzemeler

  • 800 gr ıspanak
  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı tuz

Sosu için;

  • 3 yumurta
  • Yarım su bardağından biraz fazla yoğurt
  • Yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • Karabiber
  • acı biber

Yukarıdaki için;

  • 200 gram çedar peyniri

Ispanak Sufle; Her Gün Tüketeceğiniz Lezzet Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Ispanağı doğrayın, bol su ile güzelce yıkayın ve suyunu süzün.
  2. İnce kıyılmış soğanı ve tuzu ekleyip karıştırın.
  3. Beyaz peyniri ezip ekleyin.
  4. Ayrı bir kapta yumurta, yoğurt ve sıvı yağı çırpın.
  5. Diğer malzemeleri ekleyip çırpın.
  6. Ispanak harcına sosu ekleyin ve karıştırın.
  7. Yağlı kağıdı ıslatın, soğuyan ıspanaklı harcı dikdörtgen çukura dökün ve yaydığınız yeri düzeltin.
  8. 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
  9. Ocaktan alıp rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip tekrar fırına verin.
  10. Kaşar peyniri eriyip kızarana kadar pişirin.
  11. Ocaktan alıp 10 dakika dinlendirip servis yapın.

Ispanak Sufle; Her Gün Yiyeceğiniz Lezzet Tanımı, Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir