Ispanaklı Omlet Dürüm

Ispanaklı Omlet Dürüm Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış pirinç
  • 2 soğan
  • 1 kilo ıspanak
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

pişirmek

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

omlet için malzemeler

  • 9 küçük boy yumurta
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

üst malzeme

  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
  • 2 bardak yoğurt

Ispanaklı Omlet Dürümünün Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır

Tüm saygımla, bu benim restoran yöntemi tanımım. Bu tarifle ıspanak sevmeyenlerin vazgeçemeyeceği bir yemek oluyor.

  1. İlk olarak iç harcımızı hazırlayalım, tavaya zeytinyağını dökelim.
  2. Soğanları ince ince doğrayın ve zeytinyağı ekleyin.
  3. Soğanlar renk alana kadar pişirin.
  4. Daha sonra yıkanmış ıspanaklarımızı ince ince doğruyoruz.
  5. Soğanlara ekleyin ve karıştırın.
  6. Baharatları ve önceden haşlanmış pirinci ekleyip karıştırın. Sadece suyunu çek.
  7. Diğer yandan omlet yapımı, yumurta, baharatlar ve tuzu güzelce çırpıp zeytinyağı ile yağlanmış tepsiye dökün.
  8. 200 C fırında pişirin, fırından çıkan omletin içine hazırladığımız iç harcı ekleyin, düzleştirin ve rulo şeklinde sarın.
  9. Üzerine kaşar serpip tekrar fırına verin.
  10. Kaşarı eritelim, yeterince soğuduktan sonra üzerine yoğurt gezdirerek servis edebilirsiniz. Mutlu kal.

Fotoğraflı Ispanaklı Omlet Dürüm Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir