Izgara tavuk

Izgara Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo kemiksiz tavuk pirzola
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 sarımsak rendelenmiş
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

Izgara Tavuğun Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavukları yıkayın ve süzülmesi için süzgece alın.
  2. Süzülmüş tavuğun içine tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
  3. Vaktiniz varsa bir gece önceden yaparsanız daha da lezzetli olur, vaktiniz yoksa hemen hazırlayıp pişirebilirsiniz.
  4. Tavaya hiç yağ eklemiyoruz, sudaki yağ yeterli olacaktır.
  5. Tavayı ısıtın ve bu formdaki tavukları kızarana kadar pişirin. Hem pratik hem kolay.

Barbekü Lezzetinde Fotoğraflı Tavuk Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir