Karalahana Turşusu

Karalahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 orta boy lahana
  • 1 çay kaşığı üzüm sirkesi
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı su

Karalahana Turşusu Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak, lahana ikiye bölünür, şeritler halinde kesilir, yıkanır, tüm malzemeler uygun bir kaba dökülür, iyice sıkıştırılarak karıştırılır.
  2. Bir gün sonra kavanozlara boşaltılır, ağzı düzgün kapatılır, ters çevrilir, bir saat bekletilir ve serin yerde muhafaza edilir.

afiyet olsun 😊

Fotoğraflı Karalahana Turşusu Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir