Kavrulmuş Makarna

Kavrulmuş Makarna Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 100 gram tereyağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı domates suyu
  • Tuz kekik pul biber karabiber
  • 300 gram kıyma
  • 2,5 bardak su
  • 1 yeşil biber
  • 1 kırmızı biber
  • 1 küçük soğan
  • 2 diş sarımsak

Kavrulmuş Makarnanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır

Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere lezzetli ve pratik bir tanım ekliyorum.

  1. İlk olarak kıymayı ve soğanı tavada kavuralım.
  2. Daha sonra diğer malzemeleri ekleyip domates suyu ve diğer baharatları ekleyin. Kızartma işlemine devam edin.
  3. Ardından makarnayı ekleyip 2 su bardağı su ilave edip pişirin.
  4. Eğer tadına baktıktan sonra size biraz canlı geldiyse makarnaya biraz daha su ekleyebilirsiniz. Hem lezzetli hem de pratik bir şeyler denemenizi tavsiye ederim.

Kavrulmuş Makarna Açıklama Fotoğraf Yapılışı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir