Kemalpaşa tatlısı

Kemal Paşa Tatlısı İçin Malzemeler Tarifi

  • 1 paket kemal paşa tatlısı

şurup için:

  • 3 su bardağı toz şeker
  • 4 bardak su
  • 3 yemek kaşığı üzüm pekmezi

Kemal Paşa Tatlısının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Şerbetimiz için şeker ve suyu derin bir tencereye alıp kaynamaya bırakıyoruz.
  2. Kaynayan şekerimizi kısıp bir paket Kemal Paşa tatlısını şerbetin içine döküyoruz.
  3. Üzerine pekmezi ekleyin.
  4. Şurubu bir süzgeç yardımıyla kısık ateşte yaklaşık 10 dakika kaynatın. Şekerlenmiş tatlımızı servis tepsisine alıp soğumaya bırakıyoruz ve bal şeker 😃🥰 afiyetle yiyoruz.

Kemal Paşa Tatlısı Fotoğraflı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir