Kerevizli Mantı

Kerevizli Mantı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 büyük boy kereviz
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Sosu için;

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber
  • Çay kaşığının ucuyla pul biber

Kerevizli Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Kerevizi küp küp doğradım, tuzladım ve kızarttım.
  2. Sosu için; Dövülmüş sarımsağı yoğurda ekledim. Sosun içine yağ ve baharatları karıştırıp kızarttım.
  3. Kerevizleri tabağa alıp üzerine yoğurt ve sosu gezdirdim. Sıradan bir mantıya benzemeyen enfes bir tat. Sağlık ve afiyet olsun 🌸.

Kerevizli Mantı Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir