kış çayı

Kış Çayı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tutam ıhlamur
  • 1 tutam ebegümeci
  • 1/2 (yarım) çubuk tarçın
  • 2 karanfil
  • 1 elma kabuğu
  • 1 ayva kabuğu
  • yarım limon
  • 3 bardak su

Kış Çayı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Ihlamur, ebegümeci, yarım limon, tarçın kabuğu, karanfili 3 bardak su ile bir çaydanlığa koyalım.
  2. Elma ve ayvaların kabuklarını soyup kabuklarını bu karışıma ekleyelim.
  3. Kaynayınca 1 dakika kaynatıp altını kapatın.
  4. 10 dakika dinlendirilip rengi alındıktan sonra içime hazırdır. Afiyet olsun

Fotoğraflı Kış Çayının Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir