Kıyma Güzelleştirme

Kıyma Tatlandırıcı Tarifi İçin Malzemeler

Taban için;

  • 500 gram kıyma
  • 1 orta boy soğan
  • 1 büyük kapya biber
  • 2 yeşil biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 küçük demet maydanoz
  • Yağ, karabiber, kırmızı biber tuzu

Yukarıdaki için;

  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 2 çay kaşığı biber salçası
  • 1 bardak su
  • Patates
  • kiraz domates

Öğütülmüş Kıyma Lezzetinin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Sebzeler küçük parçalar halinde kesilir.
  2. Kıyma ve bir tutam tuz baharatlarla harmanlanır.
  3. İyice yoğrulur ve fırın tepsisinin yerine eşit şekilde yayılır.
  4. Yağ tavaya alınır.
  5. Domates salçasını ekleyin ve çiğliği gidene kadar kavurun.
  6. Açılır ve su ile düzeltilir.
  7. Hazırlanan sosu harcın üzerine eşit şekilde yayın.
  8. Dilimlenmiş patates ve çeri domateslerle süslenir ve 180°’de kızarana kadar pişirilir. Afiyet olsun….(harç geceden hazırlanabilir).

Fotoğraflı Kıyma Güzelleştirmenin Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir